Τί μπορώ να κάνω για τα Χρυσοστόμεια;


Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις και να παρουσιάσεις ένα θέμα! (ασαφείς οδηγίες προς αυτή τη κατεύθυνση θα βρεις εδώ)

Από κει και πέρα, μπορείς να διαλέξεις το δρόμο σου...

  • Μπορείς να βοηθήσεις στη διοργάνωση τους, Αυτό μπορεί να σημαίνει από το να φέρεις ένα μπουκάλι κρασί, μέχρι να τρέξεις για την ενοικίαση του προτζέκτορα, η στην ακραία του μορφή...

  • να φιλοξενήσεις τα Χρυσοστόμεια! Μην ξεχνάς ότι τα Χρυσοστόμεια δεν ανήκουν σε κάποιο συγκεκριμένο σπίτι (αν και σίγουρα είναι γέννημα-θρέμμα της Αθήνας...)

  • Τέλος, μπορείς να βοηθήσεις κάνοντας τα Χρυσοστόμεια γνωστά. (Στις ειλικρινείς στιγμές τους, τα Χρυσοστόμεια παραδέχονται ότι φοβούνται να μείνουν "μόνα τους", ότι ζητούμενο τους είναι μπαινοβγαίνει σε αυτά κόσμος που έχει κάτι "να πει". Ή θέλει.)

Σε κάθε περίπτωση, αν θες να έρθεις σε επικοινωνία με τα Χρυσοστόμεια, μπορείς να στείλεις ένα mail στο xrysostomeia@gmail.com .

ΥΓ. Προφανώς, κανείς δεν σου απαγορεύει να διοργανώσεις με την παρέα σου και εσύ κάτι παρόμοιο με τα Χρυσοστόμεια. Σε αυτή την περίπτωση να ξέρεις ότι θα γουστάραμε να δούμε τον τρόπο που εσείς το κάνατε και να ανταλλάξουμε και καμιά άποψη - κακό δεν κάνει!

No comments: