Τί είναι τα Χρυσοστόμεια;


Τα Χρυσοστόμεια είναι μια ανοικτή συνάντηση νέων (στην ηλικία ή στη σκέψη...) που διοργανώνεται, σε παρεϊστικο κλίμα και περίπου μια φορά το δίμηνο σε κάποιο σπίτι.

Με λίγα λόγια, το πράγμα λειτουργεί ως εξής: Ο καθένας μας ετοιμάζει μια παρουσίαση. Τη βραδιά των Χρυσοστομείων μαζευόμαστε και (με τη συνοδεία του απαραίτητου οίνου) παρακολουθούμε τις παρουσιάσεις όλων.

Το αποτέλεσμα;
Στα χειρότερα Χρυσοστόμεια, απλά ακούμε τι έχει να πει ο διπλανός μας. Στα καλύτερα, περνάμε και καλά.

Η επιλογή των θεμάτων προς παρουσίαση είναι απολύτως ελεύθερη. Το ίδιο και ο τρόπος παρουσίασης। Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις παρουσιάσεις και γενικότερα για τον τρόπο που λειτουργούν τα Χρυσοστόμεια μπορείς να βρεις εδώ. Το πότε θα γίνουν τα επόμενα Χρυσοστόμεια, μπορείς να το μάθεις εδώ. Για να ενημερώνεσαι για επόμενα Χρυσοστόμεια, ή για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου, στείλε ένα μέιλ στη διεύθυνση xrysostomeia@gmail.com

Περιγραφές των Χρυσοστομείων του παρελθόντος, μπορείς να δεις στη λίστα που βλέπεις στα δεξιά ("Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι"). Για την ιστορία, τα πρώτα Χρυσοστόμεια διοργανώθηκαν στην Αθήνα στις 18 Φεβρουαρίου 2006.


Μη νομίσεις ότι τα Χρυσοστόμεια είναι αποκλειστικό προνόμιο μιας παρέας! Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ μέλος των Χρυσοστομείων, στείλε mail στη διεύθυνση xrysostomeia@gmail.com , ετοίμασε την παρουσίασή σου κι έλα!

No comments: