Τί είναι το xrysostomeia.blogspot.com;


Το xrysostomeia.blogspot.com είναι το ηλεκτρονικό ημερολόγιο των Χρυσοστομείων. Επιδιώκει πάντως να λειτουργεί και σαν ένας χρυσοστομειακός δίαυλος επικοινωνίας (ουάου).

Με άλλα λόγια, θέλουμε να λέμε ότι το μπλογκ στρέφεται προς παρελθόν και μέλλον. Από τη μία δηλαδή, μας θυμίζει τί έχει 'παιχτεί' στα εκάστοτε Χρυσοστόμεια. Σε ορισμένες μάλιστα από τις παρουσιάσεις που περιγράφονται στο μπλογκ υπάρχει κάποιο λινκ, το οποίο επιτρέπει στον καθένα να δει τις παρουσιάσεις αυτές σε ηλεκτρονική μορφή.

Από την άλλη, το μπλογκ ενημερώνει τους ανά τον πλανήτη χρυσοστομίτες για το εκάστοτε επερχόμενο 'χτύπημα' (βλ. Πότε είναι τα επόμενα Χρυσοστόμεια;).


Τέλος, το μπλογκ αυτό πολύ θα ήθελε ν' ακούσει τη δική σου άποψη. Σχολιάζοντας τα Χρυσοστόμεια στα οποία έχεις συμμετάσχει, τα βοηθάς να γίνουν καλύτερα στο μέλλον... Άσε λοιπόν τις ντροπές και, όπου κρίνεις εσύ, σχολίασε οτιδήποτε θεωρείς απαραίτητο!

Μη νομίσεις ότι τα Χρυσοστόμεια είναι αποκλειστικό προνόμιο μιας παρέας! Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ μέλος των Χρυσοστομείων, στείλε mail στη διεύθυνση xrysostomeia@gmail.com , ετοίμασε την παρουσίασή σου κι έλα!

No comments: